פרלין טרפל'ס בקרם לוטוס ושברי עוגיות

לוטוס כבר מזמן לא רק עוגיות (צילום: יח"צ)

40 יחידות

לכדורים:

1/2צנצנת ממרח לוטוס

1 כוס עוגיות לוטוס מפוררות לגודל פירורי לחם

1 כוס שוקולד מריר גרוס דק (במעבד מזון או במגרדת)

1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים

לציפוי ראשון :

300 גר שוקולד מריר או שוקולד חלב

לציפוי שני :

1 כוס אבקת קקאו כהה

אופן ההכנה:

1.לערבב היטב לתערובת אחידה את כל המרכיבים ,לגלגל לכדורים קטנים ולהקפיא לשעתיים.

2.להמיס את השוקולד המריר ולטבול בעדינות כל כדור לוטוס בשוקולד. להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולצנן במקרר כשעה.

3.לטבול את הכדורים המצופים באבקת הקקאו ולשמור בקופסא סגורה במקפיא עד להגשה.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר