מה אוכלים היום?

שילוב מנצח: מתכון לשניצלונים קריספיים ממולאים בפירה

שניצל ופירה מרכיבים מנה כל כך קלאסית וישראלית. אין ילד שלא גדל על הטעמים הללו ושש לשוב ולהנות מהם, כשמתבגר. לכן, החלטתי לשלב את שניהם והתוצאה מוצלחת בדיוק כפי שצפיתי מראש (מתכונים, אוכל)

שירי צור | כיכר השבת |
שניצלונים קריספיים ממולאים בפירה (צילום: באדיבות המצלמת)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 700 גרם חזה עוף
  • 3 תפוחי אדמה קטנים, מבושלים ורכים
  • 1.5 כפיות מיונז
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 0.5 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל, לפי הטעם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מועכים את תפוחי האדמה למחית של פירה, מוסיפים מעט מים, מיונז ומלח ולאחר מכן שומרים בצד.

2. לוקחים את נתחי חזה העוף ומכים אותן כדי שיהיו דקות דקות, פורסים אותן לחתיכות, מורחים את הפירה עליהן, בהתאם לכמות הרצויה ומעל מניחים נתח נוסף, בסגנון כריך.

3. מחממים מחבת עם כמות נדיבה של שמן.

4. נוטלים 3 קערות: אחת לקמח, אחת לביצים הטרופות ואחת לפירורי הלחם - עם מלח ופלפל שחור.

5. טובלים את חזות העוף שהכנו לפי הסדר הזה: קמח, ביצה ופירורי לחם, בדיוק כמו בשניצל רגיל ומטגנים עד לקבלת צבע שחום מכל צד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר