1. מכינים את סטייק האבטיח: מחממים גריל או "מחבת פסים" על אש גבוהה. מברישים את שני צידי האבטיח בשמן הזית.
2. בקערה קטנה, משלבים את אבקת השום, הפלפל השחור, הכמון והכוסברה. מתבלים כל נתח אבטיח בתערובת התבלינים.
3. צולים כל נתח אבטיח עד להופעת סימני חריכה שחורים, הופכים פעם אחת, כ-3 דקות לכל צד. מעבירים לצלחת ומתבלים במלח הגס.
4. מכינים את סלט העשבים: בקערה גדולה, מניחים את עלי הבייבי, הבזיליקום, הפטרוזיליה והנענע. בקערה בינונית, טורפים יחד את שמן הזית ומיץ הלימון; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים יחדיו את הרוטב וגבינת העיזים עם הירוקים.
5. להגשה, מניחים 2 נתחי אבטיח על כל צלחת ומעל את הסלט.
3 | מחילה - אבל מי יכין את הדבר ההזוי הזה? | בת-שבע 30/07/2019 |