מה אוכלים היום?

מתכון לפילה מושט מטוגן בציפוי פריך

השפית מורן פינטו עם מתכון לדגי מושט מצופים בתערובת פירורי לחם ותבלינים שאף אחד לא יצליח לסרב להם. טעים להגיש עם פירה או תפוחי אדמה אפויים וסלט ירקות רענן (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פילה מושט מטוגן בציפוי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פילטים של מושט
  • 2 ביצים, טרופות
  • 1 כף חרדל
  • 2 כפות פטרוזיליה מיובשת
  • 1 כף שום גבישי
  • מלח ופלפל שחור
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את הביצים והחרדל עם הפטרוזיליה המיובשת והשום ומתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את הדגים לקערה ומצפים אותם בבלילה משני הצדדים.

2. בסיר רחב, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק וממלאים צלחת רדודה בפירורי לחם.

3. בזהירות, מצפים כל דג בפירורי לחם משני הצדדים ומעבירים לשמן החם - מטגנים תחילה על הצד של העור במשך 3 דקות ואז הופכים ומטגנים 3-4 דקות נוספות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר