לכבוד שבת

מתכון לסלט בצלצלי שאלוט ופלפלים צבעוניים

השפית מורן פינטו עם סלט מתוק-חריף של בצלצלי שאלוט, פלפל חריף ופלפלים צבעוניים שללא ספק, אתם עומדים להכין בכל שבת ולהגיש עם מנת הפתיחה או העיקרית - לבחירתכם (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
בצלצלי שאלוט (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 בצלצלי שאלוט, פרוסים דק
  • 1 פלפל חריף, פרוס דק
  • שקית פלפלונים צבעוניים, פרוסים
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף דבש
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. במחבת רחבה, מחממים את השמן על אש בינונית, מוסיפים את השאלוט הפרוסים ומטגנים בערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהם רכים.

2. מוסיפים למחבת את הפלפלים וממשיכים לטגן ולערבב בו זמנית במשך 2 דקות. מוסיפים את השום, הדבש, מלח ופלפל שחור, מערבבים, מנמיכים לאש קטנה, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 12 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר