![אילוסטרציה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2020/09/13/b81b3c40-01d1-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h1130_w800.jpg)
![אילוסטרציה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2020/09/13/b81b3c40-01d1-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h1130_w800.jpg)
פרנץ' רוסט חגיגי ועסיסי
החומרים:
נתח פרנץ' רוסט צרפתי
מבית וול-דאן
3 כפות חרדל
2 כפות דבש
3 שיני שום קצוצות
טימין ורוזמרין קצוץ
מעט שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה: צורבים במחבת חם את הבשר מכל הצדדים. מערבבים בקערה את תערובת החרדל ומורחים את הנתח. מניחים על רשת ומגש ומכניסים לתנור ב-150 מעלות לשעתיים וחצי, נותנים לנתח לנוח חצי שעה ופורסים.