קינוחי מהדרין פרווה שלא יאמינו לכם שהם לא חלביים

שומרי הכשרות יכולים בהחלט ליהנות ממגוון קינוחים רחב שמוצע עבורם בגרסת הפרווה גם למנות שהן בדרך כלל חלביים • אם אתם רוצים להכין קינוחים כאלו הינה כמה רעיונות מצוינים (אוכל)

אילוסטרציה (צילום: כיכר השבת)

כיום, שלא כמו בעבר, יש קינוחי פרווה משגעים, טעימים ומוצלחים מאוד, שלפעמים כלל לא ניתן לדעת שמדובר בקינוחי פרווה. אם אתם רוצים להכין קינוחים כאלו הינה כמה מתכונים מצוינים!

עוגה שכולה פרווה

הראשונה ברשימת הקינוחים שלנו היא עוגת שוקולד פרווה. שוקולד הוא קינוח המועדף על רבים ובהחלט ניתן להפוך את העוגה לפרווה ברגע שמשתמשים בשוקולד מריר או אבקת קקאו ומים או מיץ תפוזים במקום שמנת או חלב. העוגה שלכם עדיין תצא משגעת וטעימה במיוחד גם אם היא רק עוגת שוקולד פשוטה וגם אם אין בה מוצרי חלב. כדי לצפות את העוגה תוכלו להשתמש בשוקולד מומס עם מרגרינה, מחמאה או בכלל לצפות בציפוי אחר לחלוטין כמו קרמל מלוח, ריבת חלב ועוד.

רוזלך לוטוס

אם אתם רוצים להציע קינוח מעניין בטעמים חדשים, תוכלו להכין את הרוזלך הללו עם מילוי של ממרח לוטוס. טעמו של הלוטוס שהוא למעשה נגזרת של עוגיות ג'ינג'ר הוא קרמלי וטעים, זה בהחלט יכול להיות שינוי מרענן מרוזלך השוקולד המוכרים. לעומת זאת אם מתחשק לכם להגיש אותן בכמה סוגי מילויים תוכלו גם למלא אותן במילוי של אוכמניות, תותים, פרג ועוד.

עוגת דבש

אומנם המחשבה הראשונה שקופצת לראש למשמע המילים עוגת דבש היא ראש השנה אך זה ממש לא מחייב. אפשר להכין עוגת דבש נהדרת ונימוחה כקינוח לאחר ארוחה בשרית דשנה. אפשר להגיש אותה לצד קנקן של תה עם נענע, שיבא או לואיזה וליהנות מטעמי הדבש הענוגים.

סלט פירות טעים

פירותיה של ארץ זבת חלב ודבש אינם מאכזבים לא בעונה החורפית ולא בעונה הקייצית. תוכלו לרתום את מגוון הפירות הקיימים בעונה הנוכחית ולהכין מהם סלט פירות נהדר, מרענן וטעים. תוכלו לשלב בו מעט נענע כדי להעניק לו טעם פרשי וקליל.

סורבה אבטיח

אחד הפירות המרווים והטעימים ביותר שיש לנו הוא האבטיח. אם אתם רוצים להכין לאורחים שלכם סורבה שינקה להם את החך בין המנות או לחילופין כזה שיצנן אותם בסוף הארוחה ולא יכביד אחרי ארוחה גדולה כמו בחגים למשל, אתם יכולים להקפיא את האבטיח במשך לילה שלם, לאחר מכן לגרד אותו בפומפייה וכאשר אתם מגישים אותו לשולחן הוסיפו גם מיץ לימון טרי ומעט דבש. עטרו עם עלי נענע טריים ולפניכם קינוח פרווה מושלם.

פאי פקאן משגע

לאגוז הפקאן יש טעם מאוד מיוחד וטעים, את הפאי הנהדר הזה אפשר להכין ממש בחמש דקות של עבודה. להכנת הפאי הזה תצטרכו תבנית מרובעת שבתוכה תניחו ביסקוויטים של פתי בר, ומעליה תשפכו את תערובת הפקאנים הכוללת שמן קוקוס, סוכר חום, סילאן ופקאנים טבעיים קצוצים גס , הכניסו לתנור לחצי שעה ובסיום יתקבל פאי נפלא שאפשר לחתוך לקוביות ולהגיש לשולחן.

עוגת קינמון בחושה

עוגת קינמון היא עוגה משגעת בעלי ריח משכר וטעם עמוק וממכר של אחד התבלינים הכי טעימים שיש. לעוגה אפשר להוסיף גם קוקוס שמעשיר את טעמה ביחד עם הקינמון. את הכנתה יש להכין במיקסר כדי לקבל בלילה אוורירית ועשירה. לתוך תבנית אינגלישקייק שופכים רק שליש מהבלילה ומוסיפים כמה כפות של תערובת הקוקוס והקינמון אחר כך שופכים את יתר הבלילה ומעליה את יתרת תערובת הקוקוס והקינמון. בסוף האפייה מגיחה מהתנור עוגה טעימה ויפה מלאה בריחות וטעמים שאי אפשר להפסיק לאכול מהם.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר