1. בסיר גדול ועמוק, מניחים את העופות, הגזר, הבצל, מקל הקינמון, הג'ינג'ר והמלח. מוסיפים 3 ליטר מים ואת מיצי פירות ההדר והקליפות. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ולאחר מכן מנמיכים לאש קטנה. מבשלים, ללא מכסה, במשך שעה וחצי-שעתיים, עד שהנוזל מצטמצם בחצי ולמרק יש טעם עוף חזק.
2. מסננים את המרק דרך מסננת דקה לקבלת נוזל צח ומניחים בצד לצינון. לאחר שהמרק הצטנן, מעבירים אותו למכל אטום ושומרים במקרר למשך לילה שלם עד שלושה ימים. לפני ההגשה, מסירים את שכבת השומן שהצטברה למעלה, מחממים את המרק ומגישים.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות