הארוחה החשובה ביום

מתכון לסירות אבוקדו אפויות שממולאות בביצת עין וסלמון מעושן

את הביצים האפויות והסלמון המעושן שמאכלסים חצאי אבוקדו ניתן לאכול לבד - אם אתם סופרים קלוריות, או עם לחם טרי - אם אתם מבינים שחיים רק פעם אחת. המנה הזאת משדרגת את ארוחת הבוקר/הערב ויפהפיה למראה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סירות אבוקדו אפויות עם ביצת עין וסלמון מעושן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 אבוקדואים רכים
  • 100 גרם סלמון מעושן
  • 8 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צ'ילי גרוס
  • שמיר טרי

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-220 מעלות. חוצים את האבוקדו ומחלצים את הגרעין. אם החור נראה קטן, מורידים מעט מהפרי עד שהוא יכול להחזיק בתוכו את הביצה.

2. מסדרים את חצאי האבוקדו על תבנית המרופדת בנייר אפיה ומניחים על השקעים את רצועות הסלמון המעושן.

3. שופכים כל אחת מהביצים לקערה קטנה ואז מעבירים בזהירות את החלמון ומעט מהחלבון לכל אבוקדו.

4. מוסיפים מלח ופלפל שחור על גבי הביצים, לפי הטעם.

5. מכניסים בעדינות את התבנית לתנור ואופים במשך כ-15-20 דקות.

6. מפזרים מעל את הצ'ילי הגרוס והשמיר. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר