תוצרת בית

מתכון לבצל סגול כבוש תוצרת בית

10 דקות הכנה, 24 שעות במקרר ויש לכם תוספת כיפית ומתוחכמת לסנדוויץ' או לכל ארוחה כמעט בטעם עמוק של בצלים, ארומה חמוצה-חריפה וצבע מהפנט. החמוצים נשמרים היטב עד חודש במקרר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בצל סגול כבוש תוצרת בית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כוסות בצל סגול קלוף ופרוס דק
  • 1 כוס חומץ לבן
  • 1/2 כוס מים
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף מלח
  • 2 כפיות זרעי חרדל
  • 2 כפיות אורגנו מיובש
  • 1 כפית זרעי כוסברה
  • 1/2 כפית גרגירי פלפל אנגלי

אופן ההכנה:

1. בצנצנת זכוכית מעוקרת בנפח 1 ליטר, מניחים את הבצלים.

2. בסיר קטן, מביאים לרתיחה את שאר המרכיבים עד שהסוכר נמס, ויוצקים את הנוזל על הבצלים בצנצנת ומוודאים שהם מכוסים לגמרי בנוזל הכבישה.

3. מכסים את הצנצנת ומצננים בטמפרטורת החדר במשך שעה. לאחר מכן מעבירים למקרר למשך 24 שעות לפני ההגשה.

הבצלים הכבושים נשמרים היטב בכלי אטום במקרר עד חודש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר