בוקר טוב

מתכון לדייסת שיבולת שועל וקקאו גם בגרסת פרווה מעולה

מתכון לדייסת שיבולת שועל וקקאו שאפשר להכין חלבי או פרווה - והיא עדיין תהיה מעולה. למה פרווה? כי ארוחה חלבית על הבוקר עלולה להכביד ולהאט את הקצב שלכם בשעות הקריטיות של היום. למשקיעים: הוספנו אופציית הגשה מרעננת עם פירות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קערת בוקר מושלמת. דייסת קוואקר קקאו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 2 כפות זרעי צ'יה
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כוסות חלב או חלב שקדים / כל חלב פרווה אחר - לא ממותק

אופן ההכנה:

1. בסיר קטן, מערבבים שיבולת שועל, זרעי צ'יה, אבקת קקאו וקינמון, עד שהם מתאחדים לתערובת. יוצקים פנימה את החלב וממשיכים לערבב.

2. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים לאש קטנה וממשיכים לבשל תוך ערבוב במשך 10 דקות, עד שהנוזל מסמיך לדייסה.

3. יוצקים את דייסת שיבולת השועל ל-2 קערות הגשה ומגישים מיד, חם, לצד פרוסות פירות טריים לבחירתכם, חמאת שקדים, שוקולד קצוץ וכל תוספת אהובה אחרת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר