שווה לנסות

מתכון לקישואים כבושים במרינדה חמצמצה

רובנו מבשלים, אופים, צולים או מטגנים את הקישואים, אך למעשה אפשר גם לאכול אותם טריים לאחר כבישה קצרה - ולא תאמינו כמה זה טעים. מתכון לקישואים כבושים במרינדה חמצמצה שאנחנו מגישים עם גבינת פטה, צנוברים קלויים וצ'ילי קצוץ (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קישואים כבושים במרינדה חמצמצה (צילום: Le Creuset on Unsplash)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 500 גרם קישואים מזן זוקיני ירוק, פרוסים דק
  • 1 כוס קוביות גבינת פטה
  • 1/2 כוס צנוברים, קלויים קלות במחבת יבשה
  • 1-2 פלפלי צ'ילי אדומים, קצוצים דק
למרינדה:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ לימון טרי
  • 1-2 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מניחים את הזוקיני הפרוסים בקערה.

2. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי המרינדה ויוצקים על הזוקיני. מכסים את הקערה ומשרים במקרר במשך 30 דקות לפחות עד 24 שעות.

לפני ההגשה, מוסיפים לזוקיני את קוביות הפטה, הצנוברים הקלויים והצ'ילי הקצוצים ומערבבים בעדינות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר