מתכון לרוטב סלט קיסר משודרג ופיקנטי יותר

תקציר הפרקים הקודמים: סלט קיסר מורכב מחסה, קרוטונים וביצים שלוקות ועליהם מגיע רוטב נצחי שהוספנו לו מרכיב שמתאים בול. מתכון לרוטב סלט קיסר משודרג ופיקנטי יותר המשלב אנשובי ופרמזן. שימו לב, הרוטב הבא מיועד לנוהגים בהיתר אכילת דגים וגבינה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רוטב סלט קיסר משודרג ופיקנטי יותר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס מיונז
  • 2 אנשובי בשמן
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 1 כף צלפים
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 1 כף מים
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים לאיחוד את כל המרכיבים, מלבד גבינת הפרמזן, המלח והפלפל השחור.

2. מוסיפים את גבינת הפרמזן וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר