מתכון לשייק פאי תפוחים מתוק וצונן

אתם אולי לא יודעים את זה עדיין, אבל שייק פאי תפוחים צונן זה בדיוק המשקה שאתם צריכים עכשיו. וגם אנחנו. מתכון לשייק פאי תפוחים מתוק וצונן שלוקח השראה מהמאפה הקלאסי והכה חורפי ונותן לו פרשנות קלילה ומרעננת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
שייק פאי תפוחים מתוק וצונן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 תפוחים גדולים מזן פוג'י (מתוקים בקליפה אדומה בהירה), קצוצים
  • 1 בננה
  • 1 כוס חלב שקדים לא ממותק
  • 1 כוס קוביות קרח
  • 1/2 כוס יוגורט
  • 2 כפיות דבש
  • 1 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
  • קמצוץ ציפורן טחון

אופן ההכנה:

1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מחלקים את השייק בין 2 כוסות ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר