מתכון לטחינה ירוקה פשוטה וממכרת - חובה בכל בית

הטחינה כבר לחלוטין נחשבת למאכל לאומי בישראל וכאן היא מקבלת קיק מדליק בדמות עשבי תיבול ותבלינים שהופכים אותה לממרח / מטבל שמשתדך נפלא עם כל ארוחה - בשרית, פרווה וחלבית. מסוג הצנצנות שאתם צריכים לוודא תמיד שיש לכם במקרר לשליפה מהירה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
טחינה ירוקה (צילום: shutterstock)
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 120 גרם טחינה גולמית
  • 1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
  • 2 כפיות דבש
  • 1 כפית כמון
  • מיץ מלימון אחד, סחוט היטב
  • מלח

אופן ההכנה:

בבלנדר או ידנית, בקערה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הטחינה יחד עם 1/4 כוס מים, עד לקבלת טחינה במרקם חלק. אם המרקם סמיך מדי, מוסיפים עוד מים בהדרגה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר