נקניק סלמי אפוי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע
נקניק סלמי אפוי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע (צילום: חיה כהן)
  • זמן הכנה50 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 נקניק סלמי שלם
  • 2 כפות חרדל גרגירים
  • 1 כוס רוטב צ׳ילי מתוק (ניתן להחליף מחצית מהכמות ברוטב צ'ילי חריף)
  • 3 שיני שום, כתושות

אופן ההכנה:

אאא

1. פורסים את הנקניק לפרוסות - כמעט עד הסוף, כך שייווצר מעין אקורדיון ארוך, ומניחים בתבנית.

2. מערבבים את שאר המרכיבים לרוטב אחיד ויוצקים על הנקניק.

3. אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר לצד סלט כרוב ורוטב אלף האיים לטבילה.