ספיישל פורים

מתכון לנקניק סלמי אפוי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע

מנת פתיחה לסעודת פורים שתפיל את כולם - באחריות: מתכון לנקניק סלמי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע של השפית מורן פינטו. את הנקניק חותכים למניפה ארוכה, מגישים על מצע סלט כרוב ופשוט נותנים לסועדים לתלוש פרוסות מהנקניק וליהנות (מתכונים לפורים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
נקניק סלמי אפוי ברוטב צ׳ילי-חרדל משגע (צילום: חיה כהן)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 נקניק סלמי שלם
  • 2 כפות חרדל גרגירים
  • 1 כוס רוטב צ׳ילי מתוק (ניתן להחליף מחצית מהכמות ברוטב צ'ילי חריף)
  • 3 שיני שום, כתושות

אופן ההכנה:

1. פורסים את הנקניק לפרוסות - כמעט עד הסוף, כך שייווצר מעין אקורדיון ארוך, ומניחים בתבנית.

2. מערבבים את שאר המרכיבים לרוטב אחיד ויוצקים על הנקניק.

3. אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר לצד סלט כרוב ורוטב אלף האיים לטבילה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר