באנו לשדרג

מתכון למטבל טחינה ואבוקדו קרמי בחמש דקות

אנחנו אוהבים מתכונים שדורשים מאמץ דל ועם זאת, אלגטיים וכאלו שאנו בקלות מדמיינים את עצמנו מגישים לאורחים שבתקווה יבואו לבקרנו מתישהו בעתיד. ניתן להכין את הממרח המפנק הזה עד שלוש שעות טרם האכילה. פשוט אחסנו אותו במקרר עם ניילון נצמד מעל כדי למנוע השחמה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מטבל טחינה ואבוקדו קרמי בחמש דקות (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 אבוקדואים, חתוכים לנתחים גדולים
  • 1/4 כוס טחינה גולמית
  • 1/2 כוס יוגורט לא ממותק
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 שן שום קטנה, כתושה
  • 3/4 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית כמון
  • קומץ עלי כוסברה טריים (לא חובה)
  • 1 כף שומשום קלוי
  • 1 כף שמן זית כתית

אופן ההכנה:

1. מניחים את האבוקדו, הטחינה, היוגורט, מיץ הלימון, השום, המלח והכמון בקערה של מעבד מזון. טוחנים ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין. מוסיפים את הכוסברה, אם משתמשים ומערבבים עד שהיא קצוצה דק. מעבירים לקערת הגשה.

2. מפזרים מעל את זרעי השומשום הקלויים ומטפטפים את השמן. מגישים עם ירקות חתוכים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר