תוצרת בית

מתכון מנצח לחרוסת בסיסית מתוקה וטעימה

בעוד יומיים יחל חג הפסח וזה בהחלט הזמן להתחיל לחשוב על מאכלי צלחת הסדר, כולל על החרוסת - תערובת התפוחים, האגוזים והיין שנאכלת כזכר לטיט אותו עם ישראל הוצרך להכין ובאמצעותו לבנות את בתי המצרים. הנה מתכון לחרוסת שכיף לאכול אפילו לבד עם כפית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מתכון מנצח לחרוסת בסיסית מתוקה וטעימה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 תפוחים אדומים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 כוס אגוזי מלך קלויים, קצוצים גס
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית סוכר לבן / סוכר חום
  • 1 כף יין אדום מתוק
  • 1 כף דבש

אופן ההכנה:

מניחים את התפוחים, אגוזי המלך, הקינמון, הסוכר, היין והדבש בקערה גדולה ומערבבים היטב לשילוב. מעבירים לכלי אחסון.

אם רוצים שהחרוסת תהיה יותר "ממרחית", מניחים את כל החומרים בקערה של מעבד מזון חשמלי ומערבבים רק עד ליצירת ממרח.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר