התוספת שתופסת

מתכון לכרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי

אה, קאצ'ו א פפה, אנחנו מעריצים אותך. השילוב הפשוט אך המנצח של ​​פלפל שחור וערימות גבינה, מתאים לא רק לפסטה אלא גם כמעט לכל ירק (אנחנו מסתכלים עלייך, כרובית). אז נתנו לאחד המאכלים האהובים עלינו את הטיפול הגבינתי-פלפלי... והתוצאות מעולות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קאצ'ו א פפה: כרוב ניצנים צלוי ומוקרם בסגנון איטלקי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 680 גרם כרוב ניצנים, ללא קצוות, חצויים לשניים
  • 2 כפות חמאה לא מלוחה, מומסת
  • 2 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק, מחולקת לשניים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות. על תבנית אפייה, מקפיצים יחד את כרובי הניצנים, החמאה, שמן הזית וחצי כוס הגבינה; מתבלים במלח ופלפל. מפזרים בשכבה אחידה.

2. צולים את כרובי הניצנים עד שהם רכים וזהובים קלות, במשך 17-20 דקות.

3. מפזרים מעל את שארית הגבינה ועוד פלפל, לפי הטעם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר