תוצרת בית

מתכון לרוטב ג'ינג'ר-דיז'ון ריחני ועסיסי שמפיח חיים בכל קערת סלט

רוטב חדש ומרענן לסלט תמיד מתקבל אצלנו בשמחה, לא משנה מתי. האחד הספציפי הזה כולל שילוב טעמים של מתוק ופיקנטי ומאז שניסינו אותו, נכבשנו בקסמיו והוא שוכן בקביעות בתוך בקבוקון זכוכית במקרר שלנו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רוטב ג'ינג'ר-דיז'ון ריחני ועסיסי שמפיח חיים גם בכל קערת סלט (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 כוס שמן אבוקדו או שמן זית עם טעם חלש
  • 1/4 כוס חומץ תפוחים
  • 3 כפות ג'ינג'ר טרי, מגורד
  • 3 כפות חרדל דיז'ון
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. בבלנדר ידני או במעבד מזון, משלבים 1/4 כוס מים עם השמן, החומץ, הג'ינג'ר, החרדל, סירופ המייפל, המלח והפלפל, לפי הטעם. מערבבים עד לקבלת קרם חלק.

משתמשים מיד או מאחסנים במקרר עד שבוע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר