• זמן הכנה50 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 6-8 בצלים בינוניים, קצוצים דק
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 6 ביצים גדולות
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. במחבת גדולה מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם רכים, אך לא משחימים; מסננים היטב.

2. בקערה גדולה טורפים את הביצים. מערבבים פנימה את פירורי הלחם, הגבינה, הפטרוזיליה והבצל.

3. מעבירים את התערובת לתבנית עגולה משומנת ואופים במשך 35-40 דקות, או עד שהסכין המוחדרת למרכז יוצאת נקיה.