באנו לשדרג

מתכון לשוקי עוף בציפוי שבבי חטיף צ'יפס פריכים בטירוף

זו בעיה נפוצה: אתם חושקים בעוף מטוגן... אבל אתם לא רוצים לטגן אותו בפועל. לצורך כך יש את המתכון הזה. עדיין תקבלו עוף שפריך מבחוץ ורך מבפנים, רק עם הרבה פחות בלגן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
שוקי עוף בציפוי שבבי חטיף צ'יפס פריכים בטירוף (צילום: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם חטיף תפוחי אדמה (צ'יפס)
  • ¼1 כוסות קמח לבן, מנופה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט פלפל קאיין טחון
  • 2 ביצים, טרופות קלות
  • 1 ק"ג שוקי וירכי עוף

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים מעל את רשת התנור.

2. בקערה של מעבד מזון, טוחנים את שבבי תפוחי האדמה, עד לקבלת פירורים גסים. מעבירים את הפירורים לכלי גדול ורדוד.

3. בקערה גדולה ורדודה אחרת, מערבבים את הקמח עם המלח, הפלפל והקאיין, עד לשילוב. מקציפים את הביצים בכלי שלישי גדול ורדוד.

4. עובדים בזה אחר זה - טובלים כל נתח עוף בתערובת הקמח, בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הצ'יפס - לציפוי. מעבירים את נתחי העוף המצופים לרשת שעל תבנית האפייה המוכנה.

5. אופים את העוף עד שהציפוי מזהיב והבשר מבושל, במשך 20-25 דקות.

6. מצננים במשך 5-10 דקות לפני ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר