מתכון למטבל או ממרח אבוקדו עם גבינת עיזים

אם מטבל (או ממרח) כולל יותר מדי מרכיבים, אנחנו מוותרים והולכים על חומוס. קנוי. המתכון הזה עומד בכל הקריטריונים שלנו: מטבל-ממרח אבוקדו עם גבינת עיזים במרקם קרמי נהדר מרכיבים פשוטים וזמינים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מטבל או ממרח אבוקדו עם גבינת עיזים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 אבוקדו בינוניים ובשלים, חצויים לשניים
  • 100 גרם גבינת עזים טרייה, מפוררת
  • 1 כפית מיץ לימון סחוט טרי
  • 1/4 כפית מלח גס
  • פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את כל הרכיבים במשך 30-40 שניות, עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר