מה אוכלים היום?

מתכון ללביבות תירס ויוגורט קלות ומהירות שכולם יאהבו

נשנוש טעים לארוחת ביניים או כארוחה בפני עצמה - אף אחד לא יסרב ללביבות תירס רכות וטעימות (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
לביבות תירס ויוגורט (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס גרגרי תירס
  • 2 מיכלי יוגורט טבעי
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה. מניחים בצד למנוחה במשך 10 דקות.

2. מחממים במחבת שמן בגובה 1 ס"מ, וכשהשמן חם, מניחים בו 2-3 כפות מהבלילה לכל לביבה ומטגנים במשך 2-3 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר