לארח בכיף

מתכון לברד תותים או אבטיח עם יין מבעבע ובזיליקום

כן, פירות ועשבי תיבול יכולים ללכת נהדר ביחד, בעיקר כשמדובר בבזיליקום מרענן, פרי מתוק במיוחד ויין מבעבע שמחבר בין כולם. מתכון לברד תותים או אבטיח עם בזיליקום שללא ספק תכינו שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ברד תותים או אבטיח מתובל בבזיליקום (צילום: Rirri on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס תותים קפואים או קוביות אבטיח קפואות
  • 4 עלי בזיליקום
  • 6 קוביות קרח של יין רוזה (מקפיאים מראש במגש קרח) - אפשר להחליף ביין אדום
  • 1/4 כוס יין רוזה צונן (יין מבעבע) - אפשר להחליף ביין אדום

אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט יין לבן בטמפרטורת החדר, כדי לדלל את המרקם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר