מה אוכלים היום?

מתכון לבשר טחון מושלם לטאקו - שאר התוספות עליכם

אנחנו נלמד אתכם איך מכינים בשר טחון עסיסי במיוחד, ממש כמו במקסיקו, ואתם תתארגנו על טורטיות ואבוקדו לגוואקמולי. דיל? וואמוס! מתחילים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בשר טחון מושלם לטאקו מקסיקני (צילום: Louis Hansel @shotsoflouis on Unsplash)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם בשר טחון עם 20% שומן
  • 1 כף אבקת צ'ילי
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כפית כמון
  • 1/2 כפית אורגנו מיובש
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1/4 כפית אבקת בצל
  • 1/2 כוס רוטב עגבניות קנוי או מוכן <a href="https://www.kikar.co.il/321046.html">(לחצו למתכון)</a>

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים את הבשר ומבשלים אותו עד שהוא משחים ולא ורוד, תוך כדי שמפוררים אותו כל הזמן עם כף עץ.

2. בעזרת כף, מוציאים מהמחבת את עודפי השומנים שהצטברו ומנמיכים לאש קטנה.

3. יוצקים על הבשר את רוטב העגבניות ואת כל התבלינים ומערבבים עד שהבשר מצופה היטב ברוטב. מבשלים במשך 5 דקות ומסירים מהאש.

מגישים בתוך טורטיות עם סלט גוואקמולי עסיסי (הנה מתכון).

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר