בשר טחון מושלם לטאקו מקסיקני
בשר טחון מושלם לטאקו מקסיקני (צילום: Louis Hansel @shotsoflouis on Unsplash)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 450 גרם בשר טחון עם 20% שומן
  • 1 כף אבקת צ'ילי
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כפית כמון
  • 1/2 כפית אורגנו מיובש
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1/4 כפית אבקת בצל
  • 1/2 כוס רוטב עגבניות קנוי או מוכן (לחצו למתכון)

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים את הבשר ומבשלים אותו עד שהוא משחים ולא ורוד, תוך כדי שמפוררים אותו כל הזמן עם כף עץ.

2. בעזרת כף, מוציאים מהמחבת את עודפי השומנים שהצטברו ומנמיכים לאש קטנה.

3. יוצקים על הבשר את רוטב העגבניות ואת כל התבלינים ומערבבים עד שהבשר מצופה היטב ברוטב. מבשלים במשך 5 דקות ומסירים מהאש.

מגישים בתוך טורטיות עם סלט גוואקמולי עסיסי (הנה מתכון).