מה אוכלים היום?

מתכון לתירס מבושל בחמאה

ישנן המון דרכים לבשל תירס טרי, אך זו ללא ספק אדירה מכולן. עם השיטה הזו כל גרגר וגרגר נעטף באהבה בהמון חמאה חמה, מה שמעניק לו מרקם רך וטעם חלומי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תירס מבושל בחמאה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 כוסות מים
  • 6 קלחי תירס, חצויים ומוכנים לבישול
  • 1 כוס חלב
  • 113 גרם חמאה לא מלוחה
  • 1 כפית מלח גס

אופן ההכנה:

1. יוצקים את המים לסיר גדול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.

2. כשהמים רותחים, מוסיפים לסיר את החלב, החמאה והמלח. ולאחר 2 דקות, מוסיפים את קלחי התירס. מנמיכים לאש בינונית ומביאים לרתיחה במשך 8 דקות. בעזרת מלקחיים, מוציאים את קלחי התירס מהסיר ומגישים מיד.

ניתן לשמור בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר