תירס מבושל בחמאה
תירס מבושל בחמאה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים(6 מנות):

  • 4 כוסות מים
  • 6 קלחי תירס, חצויים ומוכנים לבישול
  • 1 כוס חלב
  • 113 גרם חמאה לא מלוחה
  • 1 כפית מלח גס

אופן ההכנה:

אאא

1. יוצקים את המים לסיר גדול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.

2. כשהמים רותחים, מוסיפים לסיר את החלב, החמאה והמלח. ולאחר 2 דקות, מוסיפים את קלחי התירס. מנמיכים לאש בינונית ומביאים לרתיחה במשך 8 דקות. בעזרת מלקחיים, מוציאים את קלחי התירס מהסיר ומגישים מיד.

ניתן לשמור בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.