מה נאכל היום?

מתכון לפאד תאי ב-15 דקות - מוקפץ לאנשים שממהרים

זו המנה האהובה עליכם במסעדות. אבל האם אי פעם ניסיתם להכין פאד תאי בבית? זה לא בדיוק קל. אז באותם ימים, שבהם אתם משתוקקים למזון אסייתי, נסו ליצור את גרסת "העצלנים" הזו בת 15 הדקות. היא מהירה וקלה מספיק לאמצע השבוע, אבל מפוארת דיה גם להגשה בערב שבת עם כוס יין (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מוקפץ לאנשים שממהרים: פאד תאי ב-15 דקות (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם אטריות אורז רחבות
  • 2 כפות שמן צמחי
  • צרור בצל ירוק, פרוס דק
  • 1 כף ג'ינג'ר מגורד
  • 450 גרם בשר טחון
  • 1/2 כוס ציר עוף
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 2 כפיות רוטב צ'ילי חריף
  • 3 כוסות עלי תרד, קרועים בצורה גסה
  • 1/2 כוס נבטים
  • 1/2 כוס בוטנים קצוצים

אופן ההכנה:

1. ממלאים סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה, על אש בינונית. מניחים את האטריות בקערה גדולה ומכסים במים הרותחים. נותנים להן "לשבת" עד שמתרככות, במשך 5-7 דקות.

2. לבינתיים, מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את הבצל הירוק והג'ינג'ר; מבשלים עד לריכוך, במשך כשתי דקות. מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהוא משחים היטב, במשך כ-5 דקות.

3. מוסיפים למחבת את הציר, רוטב הסויה, חומץ האורז ורוטב הצ'ילי. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד לצמצום קל, במשך כ-3 דקות.

4. מוסיפים את עלי התרד ומקפיצים עד שהם מתרככים במשך דקה. מוסיפים את אטריות האורז המרוככות ומקפיצים היטב לשילוב. מקשטים בנבטים ובוטנים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר