• זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 450 גרם אטריות אורז רחבות
  • 2 כפות שמן צמחי
  • צרור בצל ירוק, פרוס דק
  • 1 כף ג'ינג'ר מגורד
  • 450 גרם בשר טחון
  • 1/2 כוס ציר עוף
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 2 כפיות רוטב צ'ילי חריף
  • 3 כוסות עלי תרד, קרועים בצורה גסה
  • 1/2 כוס נבטים
  • 1/2 כוס בוטנים קצוצים

אופן ההכנה:

אאא

1. ממלאים סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה, על אש בינונית. מניחים את האטריות בקערה גדולה ומכסים במים הרותחים. נותנים להן "לשבת" עד שמתרככות, במשך 5-7 דקות.

2. לבינתיים, מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את הבצל הירוק והג'ינג'ר; מבשלים עד לריכוך, במשך כשתי דקות. מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהוא משחים היטב, במשך כ-5 דקות.

3. מוסיפים למחבת את הציר, רוטב הסויה, חומץ האורז ורוטב הצ'ילי. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד לצמצום קל, במשך כ-3 דקות.

4. מוסיפים את עלי התרד ומקפיצים עד שהם מתרככים במשך דקה. מוסיפים את אטריות האורז המרוככות ומקפיצים היטב לשילוב. מקשטים בנבטים ובוטנים ומגישים.