1. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את העופות, מתבלים אותם במלח ופלפל שחור, צולים להשחמה טובה, הופכים, מתבלים וצולים היטב גם מהצד השני. מוציאים לקרש חיתוך ופורסים לרצועות.
2. לאותה מחבת, מוסיפים את השעועית הירוקה ומטגנים אותה תוך ערבוב עד שהיא רכה ופריכה. מחזירים את פרוסות העוף למחבת, מטגנים יחד בערבוב ומוסיפים את העגבניות. מערבבים היטב, יוצקים על הכל את הפסטו, מערבבים שוב לציפוי מלא ומסירים מהאש.
מגישים מיד או שומרים עד 4 ימים בכלי אטום במקרר ונהנים בכל יום מארוחה מבושלת שרק צריך לחמם.