תיעוד מקומם

בני ברק אדומה? המוני חסידים ללא מסכות

לאחר שהשתתפו בתפילות יום הכיפורים בבית המדרש המרכזי בב"ב, בניגוד להנחיות משרד הבריאות, מאות חסידי ויז'ניץ נצפו ממתינים לאוטובוסים כשהם ללא מסכות • תיעוד (אנ"ש)

מאות חסידי ויז'ניץ השתתפו השתתפו בתפילות יום הכיפורים בבית המדרש המרכזי בקריה שבבני ברק. על פי עדויות של המשתתפים, התפילות התקיימו בניגוד להנחיות משרד הבריאות, ללא שמירת מרחק וללא עטיית מסכות.

עם צאת החג, נצפו מאות החסידים ממתינים לאוטובוסים ברחובות בני ברק, גם בתיעוד זה נצפו רוב החסידים ללא שמירת מרחק או עטיית מסכות.

המשטרה חילקה במהלך הערב עשרות דוחות ברחבי בני ברק בגין הפרת הנחיות משרד הבריאות ואי עטיית מסכה.

כזכור, בסוף השבוע נפגש יו"ר ש"ס, השר אריה דרעי, עם האדמו"ר מויז'ניץ, השיחה עסקה בעיקר בנושא בתי הכנסת ונגיף הקורונה.

דרעי נועד עם האדמו"ר במשך למעלה משעה והציג בפניו נתונים מפחידים על מספרי החולים וכן על הסכנה של המזגנים, בבית ובמשרד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

58
שומר פתאים ה'.............
שטויות
57
ישראל פריי עושה חילול ה' !!!!
אחד העם
56
פרופ. סדצקי שהיתה מנכלי"ת משרד הבריאות בפרוש הודיעה שהמסכה לא מועילה אלא מחמירה את כל הזוהמה היוצאת מהפה והנחירים . היא בעצמה לא הולכת בשום אופן עם מסכה וכן רבים כמותה . זו מלחמת גוג ומגוג ! איש באחיו ! . לאנ"ש נאמר, יש לנו את כלי התפילה הנש"ק -ניצוצות של קדושה - הכי טוב בעולם , הבה נשתמש בו בכל
ים של דמעות
55
משועממים שמפיצים דברים כאלו לכו הביתה אנחנו לא נסלח על ההשמצות ידוע שמסכה מסכנת גם לא שאני נגד מסכות אבל קצת הבנב גם זה אי אפשר
חסיד שנמאס לו
54
"ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" אין דבר שנאמר סתם בתורה ואל תגידו "תפסיקו לשמור יותר מידי מסכה על הסנתר" שחור על גבי לבו "מאוד"
א
53
חילול ה' כל כך גדול! מגיפה משתוללת, אנשים מתים ואנשים יראי שמים מתעלמים באופן בוטה. זו לא תורה ולא שמירת מצוות. זה אנוכוית ואגואיסטיות.
משה
52
מי שהפיץ תסרטון הוא אדם מיסכן
א דניאל
לך שבטח כוונות רק טובות היו לך בהסרטה דע לך שלא תתפלא שהקרונה תפגע בך פגיעה שלא יועיל לך לא מסכה ולא שום כפרה לנו יש על מי לסמוך אתה תשאר עם המסכה ונראה עוד זמן מה מה יועיל לך המסכה והכוונה הטהורה של ההסרטה
למסריט רחמנות ע
51
קריאה לכולם: לבטל עכשיו את כל הוראות הקבע למוסדות של ויזניץ!! כנ"ל כל קבוצה שמזלזלת בחיי אדם!! זה הסיכוי היחיד שאולי הם יבינו משהו!!! לא לשכוח לתרום את הוראת הקבע למוסדות של קבוצות ששומרות על ההנחיות בשביל שלא להפסיד את המצווה.
אפי
הפסקתי את הוראת הקבע לכוננהו אחרי דברי האדמו"ר הרצחת וגם ירשת
יעקב
50
אסור לקטרג, אבל ביום הקודש ביותר סיכנו עשרות אלפי חסידים, חיים של אנשים. רק זכרו מי היה פורץ הגדר הראשון....
איציק
49
כל עוד יש הפגנות של חילונים שלא יתפלאו
חרדי אמיתי
אדיוט! אנחנו החרדים צריכים להיות סמל ודוגמה לשמירת על החוק ועל ההנחיות של משרד הבריאות במיוחד כאשר כל גדולי הרבנים יצאו עם קריאה מפורשת שאילו ימים של פיקוח נפש וחובה לשמור על כל ההנחיות!!! מה לנו וההפגנות של חילונים!!! תפסיקו להשוות!!!!
רותי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחסידים ואנ"ש: