מה נאכל היום?

מתכון לנגיסי עוף פריכים בציפוי שבבי קוקוס

בשניצלונים הללו טרם נתקלתם. באחריות. הם מתוקים ומלוחים בו זמנית ומענגים מבוגרים וילדים כאחד. כמובן, אתם יכולים לאפות את הרצועות הללו בתנור בחום של 200 מעלות עד להזהבה, אבל אנחנו מעדיפים את שיטת הטיגון. היא לא כרוכה במאמץ רב כמו שאתם חושבים ובנוסף, היא מבטיחה שציפוי הקוקוס יהיה פריך ושחום בכל צדדיו (מתכונים, אוכל)

נגיסי עוף פריכים בציפוי שבבי קוקוס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • שמן צמחי - לטיגון
  • 1/2 כוס קמח לבן, מנופה
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • קורט פלפל קאיין
  • 2 ביצים גדולות
  • 200 גרם שבבי קוקוס ממותק (כ-½2 כוסות)
  • 680 גרם חזה עוף, פרוס לרצועות
  • רוטב ברביקיו, קטשופ או רוטב צ'ילי מתוק - להגשה (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה מברזל יצוק, מחממים שמן בגובה 7 ס"מ שמן עד שהוא מגיע ל-160 מעלות (משתמשים במדחום).

2. מרפדים צלחת גדולה בכמה שכבות של מגבות נייר ומכינים שלוש קערות עמוקות ואחת שטוחה. בקערה הרדודה הראשונה מערבבים יחד את הקמח, המלח, הפלפל השחור והקאיין. בשנייה, טורפים את הביצים. בשלישית מניחים את הקוקוס.

3. עובדים עם נצח אחד בכל פעם - טובלים את העוף בתערובת הקמח. לאחר מכן, בביצים ואז בקוקוס. ממשיכים עד שכל נתחי העוף מצופים, מעבירים בזהירות כל אחד לצלחת השטוחה.

4. עובדים בקבוצות, מוסיפים בזהירות את נתחי העוף לשמן. מטגנים, הופכים פעם או פעמיים, עד שהם חומים-זהובים ומבושלים, במשך 6-8 דקות; מעבירים לצלחת המרופדת במגבות נייר ומתבלים במלח גס.

5. מגישים עם רוטב לטבילה, כמו רוטב ברביקיו, קטשופ או רוטב צ'ילי מתוק תאילנדי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר