מתכון לבייגל אמריקאי ללא גלוטן - ב-35 דקות

את הבייגל הזה מכינים מקמח שקדים שהוא דל בפחמימות והרבה גבינת מוצרלה, שמסייעת ביצירת מרקם לעיס ומוסיפה טעם רב. הוא טעים, קל להכנה והשוס: מהיר בטירוף - אינו דורש התפחה ולישה (מתכונים, אוכל)

ב-35 דקות: מתכון לבייגל אמריקאי ללא גלוטן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 3 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת
  • 50 גרם גבינת שמנת
  • 2 ביצים גדולות + 1 ביצה גדולה, טרופה קלות
  • 3 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. בקערה גדולה מערבבים את קמח השקדים עם אבקת האפייה. בקערה בינונית הבטוחה לשימוש במיקרוגל, משלבים את גבינת המוצרלה וגבינת השמנת. מחממים במיקרוגל, תוך ערבוב כל 30 שניות, עד שהגבינה נמסה ומשולבת, במשך כ-2 דקות בסך הכל.

2. מגרדים את תערובת הגבינה לקערה עם תערובת קמח השקדים ומוסיפים את שתי הביצים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את הבצק ל-8 מנות שוות. מגלגלים כל מנה לכדור ובעזרת האצבע יוצרים חור במרכז. לוחצים ומותחים ליצירת צורת בייגל. מסדרים את הבייגלים על התבניות המוכנות.

3. מברישים את החלק העליון של כל בייגל בביצה טרופה ומפזרים מעל את השומשום.

4. אופים במשך 20-24 דקות או עד לקבלת צבע חום-זהוב. מניחים להתקררות של 10 דקות טרם ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר