לכבוד שבת

מתכון לקבב בשר על מקל קינמון אפוי בתנור

קבב בשר עסיסי על מקל קינמון והמון טחינה בצד. מנה יפה ואלגנטית שלא דורשת השקעה בכלל והכי כיף להגיש אותה רגע לפני שמעמיסים את העיקרית על השולחן, מעין רמז למה שעומד לקרות פה (מתכונים, אוכל)

קבב בשר על מקל קינמון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 גרם בשר בקר בתוספת מעט שומן
  • 1 בצל לבן, מגורד
  • מלח ופלפל שחור
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • חופן צנוברים (לא חובה)
  • מקלות קינמון

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מניחים את הבשר, הבצל הפטרוזיליה והצנוברים, מתבלים במלח ופלפל שחור ולשים היטב עד לקבלת עיסה אחידה. מניחים בצד למנוחה של 20 דקות.

2. לשים שוב את העיסה ואז יוצרים קציצה עגולה ומאורכת, נועצים בה את מקל הקינמון (כמו סוכרייה) ומניחים בתבנית אפייה. כך מסדרים זה לצד זה את כל הקבבים המוכנים.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר