לכבוד שבת

מתכון לפשטידת ברוקולי אישית לסעודת שבת בבוקר

מתכון לפשטידות ברוקולי אישיות בגרסת פרווה פשוטה וקלה להכנה שמתאים להגיש בסעודת שבת בבוקר או לצד הדגים בערב שבת ובעצם גם בכל יום אחר בשבוע, כארוחה מהירה ומזינה (מתכונים, אוכל)

פשטידות ברוקולי אישיות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת ברוקולי
  • 4 ביצים
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 1 כף מיונז
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים, חולטים את הברוקולי במשך 7-8 דקות, מסננים, ממתינים לצינון וחותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות.

2. בקערה גדולה, מערבבים היטב את הברוקולי עם שאר הרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.

3. מחלקים את הבלילה בין תבניות אישיות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר