מתכון לפסטו אבוקדו עם עשבי תיבול ואגוזים

תערובת ירוקה וסמיכה שמאחדת בין אבוקדו נימוח לעשבי תיבול רעננים ותיבול נהדר. התוצאה: רוטב גמיש שיכול לעבוד כרוטב לסלט, כמטבל לירקות טריים או כממרח מיוחד לכריך (מתכונים, אוכל)

פסטו אבוקדו עם עשבי תיבול ואגוזים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 אבוקדו בשל
  • 1/2 כוס עלי פטרוזיליה טריים
  • 1/2 כוס עלי כוסברה טריים
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כפית כוסברה טחונה
  • 1/2 כפית לבן חומץ בן יין לבן
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים עד לקבלת רוטב אחיד. שומרים בכלי אטום במקרר, עד שבוע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר