מתכון למוס שוקולד מסעיר ללא ביצים - חלבי או פרווה

הקינוח האולטימטיבי: כל אחד צריך לדעת להכין מוס שוקולד ראוי שאפשר להוסיף כמעט לכל קינוח או להפוך אותו להצגה המרכזית. מתכון למוס שוקולד ללא ביצים שאפשר להכין חלבי או פרווה (מתכונים, אוכל)

מוס שוקולד ללא ביצים - חלבי או פרווה (צילום: Eva Elijas from Pexels)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 3/4 כוס ממרח אגוזי לוז ושוקולד (חלבי או פרווה)
  • 2 כוסות שמנת מתוקה, קרה (חלבית או פרווה)
  • 2 כפיות תמצית וניל איכותית
  • 2 כפיות אבקת קפה נמס (לא חובה)
  • מלח ים

אופן ההכנה:

1. בקערה חסינת חום שמתאימה למיקרוגל, מניחים את ממרח האגוזים ומחממים במשך 30 שניות או מעט יותר, עד שהממרח יתרכך אך לא יהפוך לנוזלי. מניחים בצד לצינון של 5 דקות.

2. בקערה גדולה, מקציפים את השמנת במהירות גבוהה במשך 3-5 דקות, עד שמתקבל קצף רך. מוסיפים את ממרח האגוזים המרוכך, תמצית הווניל, אבקת הקפה וקורט מלח ומקציפים במשך 1-2 דקות ולא יותר, עד שהתערובת אחידה וחלקה. שימו לב: אם מקציפים יותר מדי המרקם של המוס נהרס.

3. יוצקים את המוס לכלי הגשה אישיים, מכסים כל אחד בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות למשך שעה לפחות. המוס יישמר היטב במקרר עד 5 ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר