1. בקערה חסינת חום שמתאימה למיקרוגל, מניחים את ממרח האגוזים ומחממים במשך 30 שניות או מעט יותר, עד שהממרח יתרכך אך לא יהפוך לנוזלי. מניחים בצד לצינון של 5 דקות.
2. בקערה גדולה, מקציפים את השמנת במהירות גבוהה במשך 3-5 דקות, עד שמתקבל קצף רך. מוסיפים את ממרח האגוזים המרוכך, תמצית הווניל, אבקת הקפה וקורט מלח ומקציפים במשך 1-2 דקות ולא יותר, עד שהתערובת אחידה וחלקה. שימו לב: אם מקציפים יותר מדי המרקם של המוס נהרס.
3. יוצקים את המוס לכלי הגשה אישיים, מכסים כל אחד בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות למשך שעה לפחות. המוס יישמר היטב במקרר עד 5 ימים.
2 | מיכל לפני 22 ימים |