מה אוכלים היום?

מתכון לכנפיים עם ציפוי קריספי ורוטב מדהים לטבילה

אמנם הכנפיים מהוות את המנה העיקרית, אבל בינינו? הרוטב המושלם הזה יגנוב את ההצגה ואתם תכינו אותו שוב ושוב! באחריות. מתכון לכנפיים מטוגנות עם ציפוי קריספי ובצד, רוטב מדהים, פינקטי וממכר, לטבילה (מתכונים, אוכל)

כנפיים עם ציפוי קריספי ורוטב מדהים לטבילה (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • שמן לטיגון עמוק
  • 1 חבילת כנפיים

לציפוי:

  • 5 כפות קמח לבן, מנופה
  • 1 כף כמון
  • 1 כף פפריקה
  • מלח, לפי הטעם
  • 1 כפית שטוחה פלפל לבן
  • 1 כפית שטוחה שום גבישי

לרוטב:

  • 3 כפות מיונז
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • 1 כף רוטב סויה
  • 3 כפות קטשופ
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף שבבי צ'ילי חריף
  • 1 כפית שבבי שום

אופן ההכנה:

1. הכנת הרוטב לטבילה: מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד ומניחים בצד עד להגשה.

2. מניחים את הכנפיים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 25 דקות ומסננים.

3. בקערה רדודה, מערבבים את הקמח עם תבליני הציפוי, חוצים כל כנף ל-2 ומגלגלים את חצאי הכנפיים בתערובת הקמח והתבלינים.

4. מחממים שמן לטיגון עמוק (בגובה של כ-5 ס"מ) ומטגנים את הכנפיים בקבוצות, עד שכולן זהובות-שחומות. את הכנפיים המוכנות מוציאים לנייר סופג. מגישים מיד, חם, לצד הרוטב לטבילה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר