המאפייה

מתכון למאפה בריוש כרוך מהיר הכנה במילוי מסקרפונה

בגרסה המקורית, בצק בריוש כרוך דורש המון עבודה וקיפולים, אבל אנחנו אוהבים תהילה ללא מאמץ, אז הנה קיצור דרך נפלא: מלי יהודיוף עם טריק להכנה מהירה ופשוטה של מאפה בריוש כרוך מדהים ממולא בקרם מסקרפונה ומקושט בפירות טריים ועלי נענע (מתכונים, אוכל)

מאפה בריוש כרוך מהיר הכנה במילוי מסקרפונה ופירות (צילום: מלי יהודיוף)
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת בצק עלים (800 גרם-1 ק"ג), מופשר במקרר
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1/4 כוס חלב
  • 1 כפית תמצית וניל משובחת
  • 1 ביצה + 1 כף חלב, טרופים יחד
לקישוט: תותים, אוכמניות, עלי נענע

    אופן ההכנה:

    1. על משטח עבודה מקומח, פותחים את בצק העלים (לא מרדדים) ובעזרת סרגל חותכים לריבועים בגודל של 10X10 ס"מ.

    (צילום: מלי יהודיוף)

    2. בעזרת סכין, יוצרים חריץ בצורת האות ר' בצד הימני של כל ריבוע בצק ור' הפוכה בצד השמאלי העליון.

    (צילום: מלי יהודיוף)

    3. אוחזים ברצועות הבצק שהתקבלו, מקפלים את הרצועה הימנית לצד השמאלי ואת הרצועה השמאלית לצד הימני, כך שיתקבל מעוין עם תחתית.

    (צילום: מלי יהודיוף)

    4. חוזרים על הפעולה עם שאר ריבועי הבצק, מסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בביצה טרופה עם כף חלב.

    5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהמאפים מקבלים גוון זהוב-שחום יפה. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.

    6. בינתיים, מכינים את המילוי: מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ותוך כדי הקצפה מוסיפים את תמצית הווניל, האינסטנט פודינג והמסקרפונה, עד לקבלת קרם אחיד.

    7. מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים לתוך השקעים של המאפים. מקשטים בתותים, אוכמניות ועלי נענע (או כל פרי אהוב אחר) ומגישים מיד.

    (צילום: מלי יהודיוף)

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר