מה אוכלים היום?

מתכון לכנפיים ותפוחי אדמה צלויים בתנור

מפזרים בתבנית קוביות תפוחי אדמה, בצל וכנפיים, מתבלים ושולחים לתנור. זהו. כמה קל, ככה טעים. מורן פינטו עם מתכון לכנפיים ותפוחי אדמה בתנור שסוגר לכם פינה לארוחה מהירה לכל המשפחה שכולם יאהבו (מתכונים, אוכל)

כנפיים ותפוחי אדמה צלויים בתנור (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 בצלים, חתוכים לקוביות
  • 7 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לקוביות
  • מגש כנפיים
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 כפות סילאן
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות סילאן
  • 1 כף אורגנו

אופן ההכנה:

1. בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, מפזרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת ועליהם את הבצל ואת הכנפיים. מפזרים מעל את התבלינים ומזלפים את השמן ואת הסילאן.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר