1. שוטפים היטב את הדגים ומייבשים קלות בעזרת טפיחות עם נייר סופג. מסדרים את הדגים במגש בשכבה אחת ויוצקים מעל מיץ מלימון אחד סחוט היטב. מניחים בצד למשך חצי שעה.
2. הכנת המילוי: לקערה גדולה, מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, השום הכתוש, קוביות הלימון, הפלפל החריף הקצוץ, זרעי הכוסברה, את התבלינים - פלפל צ'ומה, לימון בלאדי, פפריקה, כמון, פלפל שחור, מלח ואת השמן ומערבבים הכל היטב. מניחים בצד לספיגת טעמים.
3. בסיר סוטאז רחב על אש בינונית, מניחים את רצועות הגמבה והפלפל הצהוב, הפלפלים החריפים, שיני השום בשלמותן ו-1/2 כוס שמן. מטגנים הכל יחד במשך 5 דקות.
4. מוסיפים את פרוסות הלימון ומתבלים בפלפל צ'ומה, פפריקה, כורכום, פלפל שחור ומלח. נותנים לרוטב לרתוח לאט ובמקביל ממלאים את הדגים.
5. בקצה כל נתח דג, מניחים כף גדושה מהמילוי, מגלגלים ונועצים קיסם בקצה. מסדרים את הדגים הממולאים בסיר עם הרוטב, ואם נותר עוד מהמילוי, אפשר להוסיף לרוטב.
6. יוצקים כוס מים רותחים לסיר, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
עד להגשה, שומרים את הדגים בתבנית חסינת חום על הפלטה.