1. במעבד מזון, טוחנים את אגוזי המלך, השקדים (הגולמיים) והתמרים עד לקבלת עיסה עם מרקם גס.
2. יוצרים מהעיסה כדורים בגודל של אגוז מלך ומטמינים באמצע של כל אחד מהם שקד קלוי. מסדרים את כל הכדורים בתבנית, בשכבה אחת, מכסים ומקפיאים למשך 30 דקות.
3. בבאן מארי או בפולסים קצרים במיקרוגל, ממיסים את השוקולד עם השמן.
4. מסדרים את הכדורים על רשת, יוצקים מעל את השוקולד ומפזרים את אגוזי המלך הגרוסים. מעבירים למקרר לשעה להתייצבות לפני ההגשה.
את נהדרת | 31/03/2021 | 1 |