פסח תשפ"א 2021

מתכון לקרם חצילים שרופים עם שום, לימון ומיונז

ואלה כל הרכיבים שאתם צריכים כדי ליצור קרם מהמם בטעם ממכר ומרקם שהופך אותו למטבל מושלם - לארוחה קלה בחול המועד או סלט בשולחן החג או השבת (מתכונים לפסח, אוכל)

קרם חצילים שרופים עם שום, לימון ומיונז (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חציל גדול ושמן
  • 2 שיני שום
  • מיץ מ-1/2 לימון סחוט היטב
  • 2 כפות מיונז
  • מלח

אופן ההכנה:

1. שורפים את החציל על אש גלויה עד שהוא חרוך היטב מכל הכיוונים.

2. מעבירים את החציל לקערה, מצננים מעט ומסירים רק חצי מהקליפה.

3. מוסיפים לקערה את השום, הלימון, והמיונז, מתבלים במלח וטוחנים בעזרת מקל בלנדר (כן, יחד עם הקליפה שנותרה על החציל), עד לקבלת מרקם של קרם. שומרים בכלי אטום במקרר עד להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר