פסח תשפ"א 2021

מתכון לרולדת עוף עטופה בפסטרמה

מורן פינטו עם מנה קלילה ומדליקה לשולחן החג: קציצת עוף גדולה עטופה בפסטרמה שהכי כיף לטבול במיונז, חרדל וטריאקי. מגישים בין הדגים לבשר, כמעין מנת ביניים (מתכונים לפסח, אוכל)

רולדת עוף עטופה בפסטרמה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 250 גרם פרוסות פסטרמה - מכל סוג שאוהבים
  • 500 גרם עוף טחון
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כף שמן
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את העוף עם השום, השמן, הכוסברה, מלח ופלפל שחור.

2. מסדרים את פרוסות הפסטרמה על גבי נייר אפייה, זו לצד זו.

3. בעזרת כף יד פרושה (רצוי עם כפפה), משטחים את תערובת העוף מעל פרוסות הפסטרמה.

4. מגלגלים לרולדה בעזרת נייר האפייה, כף שהוא יעטוף את הרולדה היטב. מהדקים וסוגרים את הקצוות כמו סוכריה.

5. מניחים את הרולדה בתבנית כש"התפר" של נייר האפייה כלפי מטה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות. פורסים ומגישים לצד חרדל ומיונז ורוטב טריאקי לטבילה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר