מה אוכלים היום?

מתכון לשניצל פרגית אפוי וסלט מלפפונים מושלם בצד

מתכון לשניצל פרגית עסיסי במיוחד למרות שהוא אפוי ולא מטוגן בטונות של שמן. 5 דקות הכנה, 25 דקות בתנור. אם תרצו, תוכלו בינתיים להכין סלט מלפפונים וכרוב עם קשיו וליים או לימון, ככה כדי לסגור את הפינה של הארוחה (מתכונים, אוכל)

שניצל פרגית אפוי בתנור - עסיסי במיוחד (צילום: eiliv-sonas-aceron on unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

לשניצל:
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • 2 כפות אבקת קארי
  • 1/2 כפית פלפל קאיין או פפריקה חריפה
  • מלח
  • 2 ביצים גדולות, טרופות
  • 2 כוסות פירורי לחם פנקו
  • 4 פרגיות ללא עצם
  • 1/4 כוס שמן קנולה
לסלט:
  • 4 מלפפונים קטנים, חתוכים לג'וליאנים
  • 1/2 כרוב קטן, קצוץ דק
  • 1/3 כוס אגוזי קשיו, קלויים וקצוצים
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 2 כפות מיץ ליים סחוט טרי
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור לחום גבוה של 220 מעלות.

2. בקערה בינונית, מערבבים את הקמח עם הקארי והקאיין או הפפריקה ומתבלים במלח. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים ובקערה שלישית מניחים את פירורי הלחם.

3. מצפים כל פרגית בקמח ואז בביצים ולבסוף בפירורי הלחם. מסדרים אותן בתבנית ויוצקים עליהן את השמן משני הצדדים.
4. אופים במשך 25 דקות עד שהשניצלים זהובים ופריכים. באמצע האפייה, הופכים את השניצלים.

איך מגישים את השניצלים?
הכי טעים - בתוך לחמנייה המבורגר עם רוטב אלף האיים, מלפפונים חמוצים ובצל ירוק קצוץ. אפשר להחליף את אלף האיים במיונז מעורבב עם נענע וכוסברה טריות, קצוצות. וכמובן, לערבב את כל רכיבי סלט המלפפונים ולהגיש בצד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר