מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף ברוטב עגבניות עם שום ופסטו

מורן פינטו עם ארוחה טעימה ומשביעה שמתקתקים במהירות - ואין דרך לטעות איתה: מתכון לחזה עוף ברוטב עגבניות עם שום ופסטו שאפשר לאכול ככה או להוסיף בצד פסטה, לחם, פירה או אורז (מתכונים, אוכל)

חזה עוף ברוטב עגבניות עם שום ופסטו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כפות שמן
  • 400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 4 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות רוטב פסטו
  • 1 קופסת שימורי עגבניות קצוצות

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את קוביות העוף עד שהן מאבדות את הצבע הוורוד והופכות ללבנות.

2. מוסיפים את השום, מתבלים במלח ופלפל שחור, יוצקים על הכל את רוטב הפסטו ומערבבים הכל יחד.

3. שופכים על הכל את כל תכולת קופסת שימורי העגבניות הקצוצות, מערבבים ומכסים את המחבת. מבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 7 דקות ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם, רצוי על יד פסטה, פירה, אורז או לצד לחם טרי עבור הרוטב העסיסי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר