מה אוכלים היום?

מתכון לפרגיות אפויות במרינדה של שום וסילאן

מורן פינטו עם מתכון לפרגיות אפויות במרינדה של שום וסילאן, נתחים עסיסיים עטופים בחריפות מתקתקה וממכרת - 10 דקות עבודה, השרייה של שעתיים עד לילה שלם, אפייה של שעה בתנור והארוחה מוכנה. בינתיים תחליטו עם איזו תוספת אתם מגישים אותן (מתכונים, אוכל)

פרגיות אפויות במרינדה של שום וסילאן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6-8 פרגיות
  • 1 כף פפריקה
  • 6 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל שחור
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/3 כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • 3 כפות סילאן

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים, מלבד הפרגיות, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

2. מוסיפים את הפרגיות לקערה, מערבבים עד שהן מצופות לגמרי במרינדה, מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך שעתיים לפחות עד לילה שלם.

3. מסדרים את הפרגיות בתבנית, יוצקים מעל את המרינדה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה, עד שהן מקבלות גוון שחום יפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר