טריק משנה חיים

איך חותכים אפרסק או שזיף גם אם הם בשלים מאוד

טכניקה חכמה יותר לחיתוך של אפרסק, שזיף, אפרשזיף, נקטרינה וכל זני הפירות שבאמצע - ולא, ממש לא חותכים על "הפס" שחוצה אותם, בטח אם הם בשלים מאוד. לא בא לכם לחטוף שפריץ לפרצוף? הכתבה הזו בשבילכם (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: The-Lore.com on Unsplash)

לאפרסקים, שזיפים, אפרשזיפים (אגב, הם לא הכלאה של אפרסק ושזיף, אלא רק זן של אפרסק), נקטרינות וכל הזנים שבאמצע יש גלעין גדול במרכזם.

לרוב, הפעולה הראשונה שנעשה כדי לאכול את פירות הקיץ האלה, זה לחצות אותם לשניים כדי לאפשר אכילה בטוחה.

עכשיו, אם הפרי קשה ומוצק, יהיה קל פשוט לחתוך אותו, אפילו ביד, בפס שחוצה אותו. אבל אם הפרי רך ובשל,. רוב הסיכויים שהפעולה הזו תגרום לנו לחטוף שפריץ לפרצוף או להימעך בחוסר חן אל תוך עצמו.

בלוגרית האוכל It's Holly פרסמה את הסרטון הבא באינסטגרם שלה והציגה טכניקה חכמה בפשטותה לחיתוך נכון של פירות קיץ, בעיקר אם הם בשלים ואתם רוצים לשמור על סימטריית חיתוך מחמיאה.

צפו - ואל תשכחו להודות לנו אחר כך:

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר