קרה לכם שהיד פשוט "הגזימה" עם המלח והארוחה הפכה פתאום לים המלח? אתם לא לבד. אל דאגה - גם לשפים הכי מקצועיים זה קורה, ויש כמה טריקים פשוטים שיכולים להציל את המנה שלכם לפני שהיא הופכת לאסון מלוח (אוכל ומתכונים)
ויראלי: כשהשוויגער דופקת בדלת באמצע היום: צפו בסרטון המשעשע של גיטי וינר וקנור | זה התחיל כמו עוד יום שגרתי בביתה של גיטי וינר, אבל אז נחתה ההפתעה | צפו בסרטון המשעשע של גיטי וקנור ותגלו איך אפשר לצאת עם חיוך מהסיטואציה המלחיצה | רמז קטן: כשיש את מגוון הרטבים של קנור, אפילו הסיטואציות הכי מלחיצות יכולות להסתיים בטעם מנצח (אוכל)
זה קורה לכולנו: אנחנו עומדים להכין סלט ביצים, ביצה קשה לסנדוויץ' של הילדים, או תבשיל שמכיל ביצה קשה ואז מגיע השלב שבו צריך לקלף: הביצה נראית כמו אחרי מלחמת עולם: חורים, חתיכות, ותחושת תסכול | אז איך מקלפים ביצים קשות בלי להשתגע? הנה כמה טריקים שתוכלו לנסות והטיפ המנצח שבאמת עובד (בית, אוכל)
השנה שולחן החג לא חייב להיראות צפוי ומשעמם - גילינו מנות מפתיעות שמכניסות צבע, טעמים וריגוש אמיתי לראש השנה. אחרי שתראו אותן, לא תבינו איך הסתדרתם עד היום בלי זה (אוכל ומתכונים)
השעון מתקתק, הילדים צריכים לצאת לגן - ואז זה מגיע: “אני לא רוצה כריך!”. מכירים את הדרמה הזאת? אתם לא לבד. תופעת ה"לא לחם" הופכת כל בוקר לשדה קרב קטן - אבל עם כמה טריקים פשוטים, אפשר להפוך את ארוחת העשר למשהו שילדים באמת יאכלו (אוכל, ילדים)
נכון שכל פעם שרוצים "רק את החלבון" או "רק את החלמון" – זה נגמר בכך שחצי ביצה נוזלת על השיש, הידיים דביקות, ומישהו כבר שואל "מה זה כל הבלגן הזה"? אז מסתבר שיש פתרון כל כך פשוט, שאפילו ילדים נהנים לעשות אותו: בקבוק פלסטיק (בית, מאמע)
כולם רוצים לבשל כמו שף, אבל לפעמים דווקא הטעויות הקטנות משבשות את כל החוויה הקולינרית. מסתבר שיש טעויות שבאמת נפוצות במטבחים שלנו - והן אלו שמורידות את המנה מ“מדהימה” ל“סתם סבירה” (אוכל)
כולנו אוהבים שום. הוא משדרג כמעט כל תבשיל ומוסיף עומק וריח מגרה, אבל אף אחד לא אוהב את הריח שנשאר על הידיים שעות אחרי שסיימנו לבשל. אז איך השפים מצליחים לקלף כמויות של שום בלי להסתובב עם ניחוח עקשני לכל היום? מסתבר שיש להם שיטה פשוטה שעובדת ואפשר ליישם אותה בבית כבר עכשיו (בית, אוכל)
תנובה יוצאת עם מבצע קיץ מיוחד: "חוזרים ללימודים עם עמק". המבצע יתקיים בין התאריכים י"ד בתמוז התשפ"ה (10/7/2025) ועד ר"ח אב התשפ"ה (26/7/2025). במסגרת המבצע, 100 זוכים יקבלו ערכת חזרה לבית הספר מהודרת בשווי 539 ₪ (אוכל, צרכנות)
על ארוחת גורמה שבושלה ב-3 דקות, אמא שמעדיפה סמרטוט וג'ל אורנים על פני הילדים שלה ופיצה שהיא פיצוי מושלם לתקופה | התחילה עונת ה"אוכלים ג'אנק פוד כי אין זמן לבשל וחשק ללכלך את המטבח כשכל הבית על גלגלים". אז אם כבר הולכים על אוכל מוזמן, לפחות שיהיה טעים ומפנק | וכעת גם במבצע משתלם: פיצה ב- 55 ₪ בהזמנת 2 מגשים: קוד קופון לגולשי כיכר: 5575 (חדשות האוכל)
אם תתבוננו בתווית 'הרצוג', תגלו לא רק יין משובח, אלא סיפור של תשעה דורות של תשוקה, מחויבות ואהבה ליין. ממסדרונותיו של הקיסר פרנץ יוזף ועד לכרמים שטופי השמש של קליפורניה – משפחת הרצוג ממשיכה לייצר יינות ברמה הגבוהה ביותר, עם כבוד למסורת היהודית (חדשות האוכל)
כחלק ממחויבותה לקהילה, תנובה מתגייסת להחזיר את תחושת הבית לאלפי המשפחות החוזרות לעיר לאחר כשנה וחצי, ולקראת חג הפסח תמלא את המקררים במוצרי חלב ומזון לכ-2,000 משפחות, כדי לאפשר להן לחזור לשגרה עם דאגה אחת פחות (בארץ)
האביב כבר כאן, וכולנו עסוקים בהכנות לקראת חג הפסח – הניקיונות, ההכשרות, והרצון לארגן שולחן חגיגי עם הבשרים האיכותיים ביותר | ברשת וול דאן מבינים בדיוק את הצרכים שלכם ומזמינים אתכם להיערך מראש עם הבשרים המובחרים והמיוחדים שישדרגו לכם את החג (חדשות האוכל)
מחפשים מקום מכובד, יוקרתי ומהודר לחגיגת הברית של בנכם היקר? מסעדת אנטריקוט ירושלים מזמינה אתכם לחגוג באווירה מכובדת וייחודית, עם הקפדה על כל פרט – ועם הנחה מיוחדת למזמינים אירוע ברית (חדשות האוכל)
האם ידעתם שלכל זן של שמן זית יש את האישיות שלו? כל שמן מבית "ASSI עמק המעיינות" מגיע עם טעמים עשירים, מרקמים ייחודיים, ומהרגע הראשון שתטעמו, תרגישו את ההבדל! לכבוד ט״ו בשבט, אנחנו מזמינים אתכם לגלות את הזנים השונים של שמני הזית מהעמק הפורה שלנו, ולמצוא את השמן המושלם שיתאים בדיוק לטעם האישי שלכם (אוכל)
ליאת חתוכה גילתה במקרה את הסוד ששינה לה ולעשרות אלפי לקוחותיה את החיים: "כיצד תוספת ג'ליאת לקפה מדי יום עזר לה לרדת כ-20 קילו בפחות מ-6 חודשים | היום היא מבשרת לנו בשורה משמחת- הג'ליאת הזה כשר לפסח והפסח הזה לא לא נעלה במשקל (בריאות, אוכל)
בחירת שיטת הבישול הנכונה יכולה לשדרג את הטעם, לשפר את הערכים התזונתיים של המזון ואף להשפיע על עיכולו. במאמר זה נבחן כיצד כל שיטה משפיעה על המזון, נציג דוגמאות למנות שכדאי להכין בכל שיטה, ונפרט על תהליכים תזונתיים המתרחשים תוך כדי הבישול (בריאות)