בוקר טוב

מתכון לשייק שוקולד בננה טבעוני עם תוספות קראנצ'יות - סמודי בול

האם מצאנו את הקערה המושלמת לפתוח בוקר קיצי לוהט? כן: מתכון לסמודי בול - שייק שוקולד, בננה ואגוזי פקאן מתוק ומרענן שמגישים בקערה עם תוספות קראנצ'יות ובריאות מעל. השייק טבעוני כך שתוכלו להתפנק איתו בכל שעה ביום, גם בתור קינוח (מתכונים, אוכל)

שייק שוקולד בננה בקערה - סמודי בול (צילום: Bakd&Raw by Karolin Baitinger on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בננות מקולפות, חצויות באמצע וקפואות
  • חופן נדיב של אגוזי פקאן קצוצים גס
  • 1 כף אבקת קקאו גולמית
  • 1 כפית חמאת שקדים
  • 90 מ"ל חלב שיבולת שועל
  • 1 כפית זרעי פשתן טחונים
  • קורטוב אבקת וניל איכותית
תוספות מומלצות:
  • שומשום, זרעי צ'יה, שקדים או אגוזי פקאן קצוצים, בננה מיובשת קצוצה, חמאת שקדים

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים את כל הרכיבים (מלבד התוספות) עד לקבלת מרקם קרמי.

2. יוצקים את השייק לקערה, מפזרים מעל את התוספות ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר