מה אוכלים היום?

מתכון לנאגטס פריכים וטעימים ב-20 דקות עבודה

נגיסי עוף בציפוי פריך, מיני שניצלים שמנמנים וטעימים שמתקתקים במהירות ומגישים עם מגוון מטבלים וחיתוכי ירקות טריים - ארוחת ערב מושלמת שגם המבוגרים יאהבו (מתכונים, אוכל)

נאגטס (צילום: Ravsky on Shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף או חלקי עוף מפורקים מעצמות
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית אבקת צ'ילי / פפריקה אדומה / פפריקה חריפה / פלפל קאיין
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס קמח מנופה
  • 2 כוסות פירורי לחם פנקו
  • 2-3 ביצים
  • שמן קנולה לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1. חותכים את העופות לריבועים בגודל 2.5 ס"מ ומניחים אותם בקערה. מתבלים באבקת שום, פפריקה, אבקת צ'ילי ומלח, מערבבים היטב ומניחים בצד למשך 30 דקות.

2. טורפים את הביצים בקערה, שופכים את הקמח לצלחת ואת פירורי הלחם לצלחת נפרדת.

3. מצפים את ריבועי העוף בקמח, מנערים, טובלים בביצים ולבסוף בפירורי הלחם - לוחצים את העופות בחוזקה כדי שהפירורים יצפו אותם היטב. בשלב זה אפשר להעביר את העופות המצופים למקפיא כדי שהציפוי יתייצב, או שתוכלו לטגן אותם מיד.

4. בסיר או מחבת עמוקה, מחממים שמן בגובה 5 ס"מ וכשהשמן חם, מנמיכים לאש בינונית ומטגנים את נתחי העוף במשך 10-15 דקות או עד שהציפוי מקבל גוון זהוב-שחום יפה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר